top of page
Dekorerte Cupcakes

Om MagHan Bakeglede

Historien til Maghan.no startet på vei hjem fra en fjelltur sommeren 2022, drømmen om å gjøre en hobby om til arbeid. Valget sto mellom å prøve og se hvordan det går, eller å ikke prøve for så å angre på det. Veien å gå fra en idé, til innkjøp, til nettside og alt annet som hører med i oppstart av en bedrift. Har vært spennende, lærerik og bratt. MagHan Bakeglede er nå i en oppstartsfase, bedriften består av et lite lager med ca. 70 ulike produkter rettet mot baking, dekorering og servering.

 

MagHan Bakeglede er lidenskapelig opptatt av kundene og målet er at alle kunder skal få den beste kjøpsopplevelsen etter å ha handlet.

 

Det jobbes daglig med å være oppdatert på trender og nyheter for å kunne sikre våre kunder de nyeste og beste produktene!

MagHan Bakeglede ønsker alltid å forbedres, så ikke nøl med å sende en melding dersom det er noe du ikke finner i nettbutikken eller du bare har noe på hjertet.

Følg oss gjerne på Facebook eller Instagram. Har du tatt noen fine bilder eller video av noen av produktene, er det ønskelig om du kan tagge MagHan.

 

God baking, dekorering og servering!
Med vennlig hilsen MagHan Bakeglede

bottom of page